Ons administratiekantoor

Op deze website willen wij ons graag aan u presenteren. Wij zijn een administratie- en belastingadvieskantoor wat alle voorkomende administratieve en belasting (fiscale) zaken voor zowel ondernemers als particulieren verzorgt en wat persoonlijke aandacht voor u als cliënt hoog in het vaandel heeft staan. U bent bij ons geen nummer, maar wij geloven sterk in persoonlijk contact en aandacht. We willen u graag goed leren kennen, zodat wij ons werk voor u optimaal kunnen uitoefenen en ons kunnen verdiepen in alle facetten van uw persoonlijke omstandigheden. Of u nu een eigen onderneming hebt, zzp’er bent of particulier. Immers, door een persoonlijke aanpak kunnen we snel inspelen op veranderingen en u een op maat gesneden, deskundige dienstverlening aanbieden. Persoonlijke aandacht is voor u, én voor ons, heel belangrijk.

Door onze jarenlange ervaring in het vakgebied kunnen wij u op een breed gebied behulpzaam zijn en u een deskundig advies geven. Of het nu gaat om belastingaangiftes van particulieren of om het voeren van een complete administratie voor een onderneming. Wij bieden u nét even iets meer. Tegen een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding!

Op onze website kunt u meer informatie vinden over ons kantoor en onze diensten. Maak daartoe uw keuze in het bovenstaande navigatiemenu. Heeft u interesse in onze dienstverlening, dan horen wij graag van u! U kunt ook online een offerte aanvragen.

ONLINE BOEKHOUDEN

Online administreren tegen lage all-inn kosten. Eenvoudig, snel en efficiënt!

Administratiekantoor Maaswinkel introduceert in samenwerking met CASH bedrijfssoftware Online Boekhouden!

Lees verder..