Online boekhouden

Door op onderstaande link te klikken kunt u inloggen in uw boekhouding.

Inloggen online boekhouden

Online boekhouden

Online administreren tegen lage all-inn kosten.
Eenvoudig, snel en efficiënt!

Administratiekantoor Maaswinkel introduceert in samenwerking met CASH bedrijfssoftware Online Boekhouden!  Modern boekhouden, vanaf iedere plek met elke internet-browser.  Altijd uw gegevens bij de hand en inzage in uw financiële situatie, waar u ook bent.  Het enige wat u nodig heeft, is een notebook of PC met internetverbinding.

Samenwerking met ons kantoor
Via Online Boekhouden kunt u uw administratie door ons laten controleren.  Wij kunnen vanaf onze locatie rechtstreeks in uw administratie werken.  U activeert eenvoudig de toegang voor ons.  Wij controleren of voeren correcties door, terwijl u dit direct kunt zien en gewoon verder werkt.  U kunt, indien gewenst, de toegang ook weer deactiveren. Makkelijk, snel en efficiënt!

Nieuwste techniek, vertrouwde programmatuur

Overal in uw administratie
Administreren via internet!  Dat is eenvoudig op elke PC met internet in uw eigen administratie werken.  Bijvoorbeeld vanaf een andere vestiging, thuis, tijdens vakantie of door uw medewerkers.  Via www.administratiekantoormaaswinkel.nl  logt u in in uw eigen administratie.  Het is daardoor ook mogelijk om met meerderen vanaf verschillende locaties in dezelfde administratie te werken.
Het Online Boekhouden is browser-onafhankelijk!

Maak kennis met Online Boekhouden en kies voor:

 • kunnen werken vanaf iedere plek
 • lage kosten per maand
 • alle functionaliteiten voor administreren
 • geen extra investeringen in infrastructuur
 • eenvoudige samenwerking met ons kantoor of uw externe accountant
 • automatische back-ups en updates

Alle CASH-programma's ook via internet
Wij bieden u, in samenwerking met CASH bedrijfssoftware, alle functionaliteiten op het gebied van administreren.  Al deze functionaliteiten zijn voorhanden via internet.  U maakt gebruik van CASH-modules waar duizenden bedrijven al meer dan 25 jaar mee werken. uitgebreid, praktisch en voor alles een oplossing.  Uw keuze voor CASH biedt u voor de toekomst de garantie dat u bij uitbreiding van uw organisatie altijd met CASH kunt blijven werken.

De tarieven zijn all-inclusieve:

 • Licentie
 • Onderhoud, o.a. onbeperkte helpdesk bij CASH bedrijfssoftware en periodieke updates
 • Hosting, o.a. datastorage (eerste 50Mb), beveiliging, back-ups, gebruik CASHWeb via een streng beveiligd datacenter
 • Ongelimiteerd aantal inlogcodes, door gebruiker (beheerder) zelf in te stellen
 • Meewerkfunctie administratiekantoor of externe accountant

ONDERNEMERS

Voor veel ondernemers zijn zaken als het doen van belastingaangiftes en het voeren van een goede administratie geen alledaagse kost. Deze worden als lastig, ingewikkeld en vooral tijdrovend ervaren. 

Lees verder..

PARTICULIEREN

Elk jaar weer ploft die beruchte blauwe envelop op de deurmat. En dat bezorgt een groot aantal particulieren in Nederland jaarlijks weer de nodige hoofdbrekens. Wij bieden u de helpen de hand.

Lees verder..