Administratiekantoor Maaswinkel voor ondernemers

Voor veel ondernemers zijn zaken als het doen van belastingaangiftes en het voeren van een goede, adequate financiële- en salarisadministratie geen alledaagse kost en worden deze als lastig, ingewikkeld en vooral tijdrovend ervaren. Immers, een ondernemer wil zijn kostbare tijd liever besteden aan zijn werk, zijn projecten en zijn klanten. Een goede administratie is voor een onderneming echter onontbeerlijk. Niet alleen om een financiële vinger aan de pols van uw bedrijf te houden, maar ook om ervoor te zorgen dat u achteraf niet voor onaangename fiscale verrassingen komt te staan.

Voor ons zijn bovengenoemde zaken echter dagelijks werk. Het is ons vak. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u dan ook op al deze gebieden ondersteunen en behulpzaam zijn. Ongeacht in welke bedrijfstak u zich bevindt: wij nemen u de administratieve en fiscale zorg zoveel mogelijk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op waar ú goed in bent.

Wat kunnen wij zoal voor u doen?

 • Verzorgen van uw Administratie/Boekhouding
 • Verwerking van uw bankafschriften en facturen
 • BTW administratie en aangifte
 • Salarisadministratie
 • Personeelsadministratie en Eerstedagmeldingen
 • Aangiftes Omzet-, Loon- en Inkomstenbelasting
 • Managementondersteuning en periodieke rapportages en analyses
 • Samenstellen Jaarrekening en publicatiestukken
 • Deponeren Jaarstukken
 • Advisering bij Financierings- en investeringsvraagstukken
 • Financiële controle om uw planning en realisatie van doelstellingen te volgen

Starters

Steeds meer Nederlanders in loondienst overwegen een eigen onderneming te starten. Het idee van onafhankelijkheid en zelfstandigheid spreekt veel mensen terecht aan en per jaar starten er dan ook zo’n 100.000 ondernemingen. Vaak wordt er echter te weinig aandacht besteed aan de administratieve en fiscale verplichtingen die bij het opstarten van een bedrijf ontstaan, waardoor er in een later stadium vaak problemen ontstaan, bijv. met de fiscus.

Een goede administratieve en fiscale voorlichting en begeleiding bij de start van uw onderneming maakt de kans op succes van uw bedrijf vele malen groter. Wij willen u dan ook graag behulpzaam zijn bij de belangrijke voorbereiding van de start van uw onderneming. Het ondernemingsplan speelt hierbij een belangrijke rol, maar ook het opzetten van de administratie en de verwerking van uw boekhouding.

PARTICULIEREN

Elk jaar weer ploft die beruchte blauwe envelop op de deurmat. En dat bezorgt een groot aantal particulieren in Nederland jaarlijks weer de nodige hoofdbrekens. Wij bieden u de helpen de hand.

Lees verder..

ONLINE BOEKHOUDEN

Online administreren tegen lage all-inn kosten. Eenvoudig, snel en efficiënt!

Administratiekantoor Maaswinkel introduceert in samenwerking met CASH bedrijfssoftware Online Boekhouden!

Lees verder..